Búcsúzunk a nagy”ÖREG”től

Búcsúzni egy mindig vidám, mindenkivel mókázni tudó sporttárstól, egy jó baráttól mindig nagyon nehéz. Búcsúzni ebben az esetben egyszerűen képtelenség.  Búcsúzni az ember egy ilyen döbbenetes, váratlan eset okán eleve önmagától szokott, az elmentben is saját emlékeit, közös múltjukat siratja. Búcsúzni valakitől, akivel évtizedeken keresztül sport,és baráti kapcsolatban hosszú éveken át együtt dolgoztunk,örültünk, és együtt bánkódtunk roppantul felnagyítja és ugyanakkor fantasztikusan lerövidíti a közöttünk lévő távolságot.

Ezért búcsúzni Magyar Istvántól a nagy”ÖREG”től, aki hosszú éveken át úgy volt mindennapjaink útitársa, mint a legközelebbi hozzátartozóink vagy a tárcánk a zsebünkben, az olyan, mint amikor az ember elveszít valami nagyon közelállót, valamit, amiért addig csak úgy, reflexszerűen odanyúlt, vagy valakit, akihez csak úgy futtában odaszólt az ember. Búcsúzni egy olyan sporttárstól, akivel évtizedeken át voltak örömeink, és gondjaink, az nem számít komoly búcsúnak, mert az ilyen ember a lelkünkben soha nem hal meg.


Mély fájdalommal búcsúznak sporttársaid, barátaid!

Időjárás

No data available
Agárd
--- °C
Weather details

Pályázati támogatás

A Darányi Ignác terv keretében teniszklubunk 1.466.974 Ft támogatást kapott a parkerdei teniszpályák kerítés és vonalcseréjére.


ATC az interneten

A klub már az internet egyéb szegleteiben is elérhető információkkal, érdekességekkel.

 

Kövess minket mindenhol!

Facebook  YouTube  Picasa


Hírek a tenisz világából

A klub már a Facebookon is elérhető!