Pályabérlés

Teniszpálya foglalás történhet telefonon a 06/20-281-6556 telefonszámon, illetve személyesen a teniszpályán. Lehetőség van e-mailes foglalásra is, de ebben az esetben a foglalást legalább 2 nappal a foglalni kívánt időpont előtt kérjük elküldeni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre. 24 órán belül visszaigazoljuk, hogy a kért időpontban tudunk-e szabad pályát biztosítani.

A lefoglalt pálya óradíját a játék megkezdése előtt kérjük befizetni az üzemeltetőnél. 

Óradíjak

  • hétköznap 8.00 - 14.00 óráig 2000 Ft/óra
  • hétköznap 14.00 - 20.00 óráig , hétvégén, illetve ünnepnapokon 2500 Ft/óra


Kérjük hogy a lefoglalt időpont előtt legalább 5 perccel fizessék be az óradíjat, illetve jelentkezzenek játékra. Amennyiben a bérlő a játék elvi kezdete után 10 perccel nem jelenik meg és kezdi a játékot, úgy a foglalás semmisnek tekintendő, és a pálya más számára bérbe adható, illetve késés esetén ha más számára nem került kiadásra a pálya, úgy rövidített játékidővel bérelhető.

Rendszeres játékigény esetén bérlet vásárolható, mely kedvezményes pályabérletre jogosít.

10 alkalmas bérlet:   23000 Ft

20 alkalmas bérlet:   43000 Ft

30 alkalmas bérlet:   60000 Ft

A bérletek felhasználásának módja hasonló az óradíjas foglaláshoz, foglalás az üzemeltetőnél, illetve telefonon a 06/20-281-6556 számon. Mindenkinek fényképes bérlet kerül kiadásra, melyről minden egyes alkalommal kilyukasztásra kerül egy alkalom. Amennyiben a lefoglalt időpontban nem jelenik meg a bérletes, úgy a következő alkalommal a bérletéről az előbbi időpont is lehúzásra kerül. A bérletesek a következőképpen használhatják a pályát: Egy alkalom egy pályára szól, függetlenül attól, hogy egyéni vagy páros játék történik. A bérletek a bérlet árának befizetésével kerülnek kiadásra, és az érvényességi idejük is onnantól számítandók. A fel nem használt időpontok a következő évre nem vihetők át.Nyitva tartás rendje:

A pályák a hét minden napján 08.00-12.00 és 14.00-20.00 között használhatók.
A pályák foglalása a 06/20-281-6556 telefonszámon, illetve a helyszínen lehetséges.
Játéklehetőséget lemondani 24 órával a foglalt időpont előtt lehet a helyszínen, illetve a fenti telefonszámon.Kérjük olvassa el a teniszpályák használatára vonatkozó szabályainkat is!

Időjárás

No data available
Agárd
--- °C
Weather details

Pályázati támogatás

A Darányi Ignác terv keretében teniszklubunk 1.466.974 Ft támogatást kapott a parkerdei teniszpályák kerítés és vonalcseréjére.


ATC az interneten

A klub már az internet egyéb szegleteiben is elérhető információkkal, érdekességekkel.

 

Kövess minket mindenhol!

Facebook  YouTube  Picasa


Hírek a tenisz világából

A klub már a Facebookon is elérhető!